maanantai 24. maaliskuuta 2008

Tyyli kuin itäsaksalaisella kuulantyöntäjällä

Olen talven mittaan tehnyt ajanvietteenä Isoveli-langasta vyötteen ohjeen mukaan poolopaitaa. Satuin kerran ostamaan vain langat ja ilman sen kummempaa suunnittelua ryhdyin tekemään ohjeen mukaan tätä villapaitaa. Pinttynyt tapani oikoa mutkia käsitöissä (kuka nyt mallitilkkua tarvitsee, M-koko on varmaan ihan hyvä) kostautui tänään, kun usean kuukauden urakka valmistui. Juukerin juukeri. Näytän tuossa luomuksessa itäsaksalaiselta kuulantyöntäjältä. Oi kultainen 80-luku, vielä kun lisäisin olkatoppaukset, olisin täydellinen lapsuuden hiihtomainokseen. Värikin on passeli. Kuka haluaa paidan? Tietääkö joku, miten tämän paidan voisi vielä pelastaa? Mies ajatteli, että jos joskus tarvitsisi äitiysvaatteita, niin tätä voisi silloin käyttää.

3 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Hei rouva! Olipas hauskaa, kun jatit kommentin. Olis hauska kuulla viela ihan sahkopostilla teidan kuulumisia ja ehka jopa nahda kuvaa teista... =) Meille kuuluu oikein hyvaa. Nautitaan aurinkoisista kevatpaivista ja hengaillaan yhdessa perheena. Tinsae on kovasti kasvanut ja tullut jo muutamassa kuukaudessa ihan isoksi tytoksi. Ensi kuussa tulee 2v tayteen.

Saija kirjoitti...

Heh, no eihän se paita nyt niin pahalta näytä:) Auttaisikohan asiaa, jos sen pesisi 60 asteessa? Jos se vähän vetäisi itseään kasaan?
Sympatiaa saat täältä, olen erikoistunut ylisuuriin villapaitoihin, joista veljeni sitten yrittävät näyttää kiitollisilta;)

serafiina kirjoitti...

Erikoistunut ylisuuriin villapaitoihin :-D Paita on lyhyt ja leveä, varmaan pesussa pienenisi, mutta tulisiko siitä sitten napapaita? Kuvaa yms. laitetaan kyllä ensimmäiseen osoitteeseen :-)